Waterontharders

Maak leidingwater zacht voor je portemonnee
Kalkrijk of zogenaamd hard water kan voor heel wat probleempjes zorgen: een drogere en sneller geïrriteerde huid, minder schoon wasgoed, kalkaanslag op glazen, tegels en douchewanden, enz. Wat vooral belangrijk is, zijn echter de niet-zichtbare effecten. De kalk kan er voor zorgen dat kranen verstoppen, dichtingen gaan lekken, thermostatische kranen ontregeld raken.. Zo kunnen vaatwassers, wasmachines en zelfs boilers minder goed werken zonder dat je het beseft.

Lekker drinkbaar water
Uiteraard heeft het ontharden van leidingwater een positieve invloed op alle apparaten en toestellen die met dit water in contact komen. Bovendien bestaan er waterontharders met geïntegreerde drinkwatermodule. De kleinste vuildeeltjes worden uit het water gehaald, zodat je leidingwater de frisse en lekkere kwaliteit van flessenwater krijgt. Ideaal om te drinken, maar ook beter voor de bereiding van koffie, thee en lekkere gerechten.

Bespaar met een waterontharder
De voordelen van een waterontharder zijn niet te onderschatten: naast de langere levensduur en het lagere energieverbruik van de toestellen moet je ook minder uitgeven aan (af)wasmiddelen, wasverzachters en antikalkproducten. Hierdoor kan een gemiddeld gezin jaarlijks zo’n 400 € besparen.

Indien je kiest voor een waterontharder met ‘drinkwatermodule’ dan bespaar je jaarlijks 800€. Bijkomend voordeel: flessenwater kan je dan ook schrappen van je boodschappenlijstje. En dat voel je in je portemonnee!

Ook het milieu zal je hiervoor dankbaar zijn!
Een basisontharder betaalt zichzelf terug op gemiddeld 4 jaar, een ontharder met drinkwatermodule zelfs op 3 jaar. Contacteer Danny bvba in Hoboken, Antwerpen!

Subsidies
Sommige steden en gemeenten komen tussen voor het plaatsen van een regenwatertank bij renovatie. Door regenwaterrecuperatie kunt u opnieuw flink besparen!

0475 783 683Offerteaanvraag

Uw partner voor waterontharders en regenwaterrecuperatie in regio Hokoben, Antwerpen